HIERONTA

Hierojana olen tehnyt yhteistyötä niin jalkapallojoukkueen kuin eri lajien ammattilaisten kanssa. Personal Trainer -koulutus, sekä laaja urheilu- ja lajitausta tukee myös urheiluhierojan työtä ja auttaa paremmin ymmärtämään urheilijan tarpeita. Hierontaotteeni on jämäkkä ja tehokas, mutta toki myös täysin asiakkaan henk. koht. toiveiden ja tuntemuksien mukainen. Hieronta tapahtuu Lauttasaaressa Elämäsi Kuntoon -studiolla ja ajanvaraukset hierontaan tehdään pääosin nettiajanvarauksen kautta, joka löytyy sivulta ajanvaraus. Voit toki myös aina soittaa tai laittaa sähköpostia. Yhteydenottoon tarvittavat tiedot löytyvät yhteystiedot sivulta.

HIERONTA-AJAT

Ma - Pe: 10.00 - 19.00
   La: 12.00 - 16.00

HINNASTO

30min = 40€
45min = 50€
60min = 60€
75min = 70€
90min = 85€

Yksittäisellä hieronnalla on mahdollista saada helpotusta vaivoihin. On kuitenkin huomioitava, että monet vaivat ovat päässeet syntymään pitkällä aikavälillä ja vaativat siten useamman hoitokäynnin parantuakseen. Tällaisten vaivojen hoitoon on suositeltavaa ottaa hieronnat hoitojen sarjana 1 - 3 kertaa viikossa, 3 - 10 hieronnan sarjana, jonka jälkeen suositeltavaa on käydä ylläpitävässä ja ennaltaehkäisevässä hieronnassa 1 - 2 kertaa kuukaudessa.

Kotikäynnit on myös neuvoteltavissa, jos haluat että hieroja tulee luoksesi. Lahjakortteja löytyy myös, jos vaikka haluat ilahduttaa ystävää tai sukulaista hieronnalla.