YRITYKSILLE

Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on sijoitus joka kannattaa. Työolosuhteet ovat näinä päivinä hyvin yksitoikkoisia, passiivisia ja istumapainoitteisia, joka taas aiheuttaa työntekijöille tuki- ja liikuntaelin vaivoja. Ja vaikka työergonomia olisi optimoitu parhaalla mahdollisella tavalla, niin ei ihmisiä vaan ole luotu olemaan paikallaan pitkiä aikoja samoissa asennoissa, saatikaan istumaan pitkiä aikoja. Jatkuva istuminen ja päätteen tuoijottamin aiheuttaakin usein niska-, hartia- ja selkäkipuja, sekä voi kehittyä pitkässä juoksussa jopa huonoksi ryhdiksi ja kroonisiksi kivuiksi.

Yrityshieronnat ovatkin jo näinä päivinä laajalti yleistynyttä toimintaa. Syinä saattaa olla sillä saadut hyödyt työntekijöiden työssä jaksamiseen ja sairaspoissaolojen vähenemiseen, sekä se että verottaja myös tukee tätä toimintaa ja yritys voikin vähentää kulut verotuksessa eikä kyseessä ole työntekijän verotettava etu. Lainaus verohallinnon ohjeista: "Työnantaja voi järjestää työntekijöilleen hierontaa verovapaana etuna. Työnantaja voi virkistystoimintana kustantaa työpaikalle hierojan, jonka palveluja henkilökunta voi käyttää tai tehdä sopimuksen hierontapalvelujen tuottajan kanssa henkilökunnan käynneistä."

Minulla on jo yli 5 vuoden kokemus yrityshieronnoista, joten yrityshieronnat ja sen toteuttaminen on minulle jo hyvinkin tuttua puuhaa.

PALVELUNI YRITYKSILLE 

  • Hierontaa (löytyy kannettava hierontapöytä)
  • Hyvinvointiluentoja ja työergonomia konsultointia
  • Työhyvinvointipäivät (hierontaa, liikuntaa ja luentoja)

 

TYÖNTEKIJÖITTEN HYVINVOINTIIN SATSAUS...

  • Vähentää sairaspoissaoloja
  • Parantaa työkykyä
  • Vähentää stressiä

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin hoidetaan teidänkin työntekijät elämänsä kuntoon!

[contact-form-7 id="2940" title="Yhteydenottolomake 1"]