VALMENNUS

Valitessasi minut henkilökohtaiseksi valmentajaksesi, niin voit olla varma että saat asiantuntevan, osaavan ja motivoivan valmentajan avuksesi päästäksesi henkilökohtaisiin tavoitteisiisi lähtötasostasi riippumatta turvallisesti, realistisesti ja pysyvästi. Urheiluhierojana omaan myös normaali PT:tä huomattavasti laajemman anatomian ja lihashuollon osaamisen, joka taas takaa terveellisemmän ja turvallisemman treenaamisen kanssani.

Valmennuspaketit räätälöidään aina henkilökohtaisesti vastaamaan asiakkaan tarpeita ja toivomuksia. Harjoitustapaamiset voidaan asiakkaan toiveen mukaan toteuttaa asiakkaan kotona, työpaikalla, lenkkipolulla, kuntosalilla, urheilukentällä tai minun studiollani.

Alkukartoitus on aina ilmainen ja ilman minkäänlaista sitoutumista. Eli jos mahdollinen valmennussuhde kiinnostaa, niin ole rohkeasti yhteydessä. Alkukartoituksessa vastaan mahdollisiin kysymyksiisi ja kartoitetaan vähän sinun toiveitasi ja tavoitteitasi, sekä minun suunnitelmiani niitten suhteen. Voit myös suoraan varata ajan alkukartoitukseen täältä.

HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Paketit ovat esimerkkejä hinnoittelulle ja sinulle voidaan aina räätälöidä täysin omannäköinen paketti toiveesi mukaan. Kysy tarjousta omaan pakettiisi!

5 tapaamista = 450€ (90€ tapaaminen)

10 tapaamista = 850€ (85€ tapaaminen)

20 tapaamista = 1600€ (80€ tapaaminen)

Paketit voi maksaa kuukausierissä ja kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%. Hinnat eivät sisällä mahdollisia salimaksuja.

PARIVALMENNUS

Parivalmennus esimerkkipaketti: 10 tapaamista = 600€ / henkilö

Paketit ovat suuntaa antavia esimerkkejä hinnoittelusta ja paketit voidaan räätälöidä aina juuri teille sopivaksi kokonaisuudeksi. Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24% ja hinnat eivät sisällä mahdollisia salimaksuja. 

VALMENNUSPAKETTIEN SISÄLTÖ

  • Alkuhaastattelu ja alkukartoitus
  • Testaukset ja mittaukset tavoitteesi mukaan
  • Liikuntasuunnitelma
  • Harjoitusohjelmat
  • Ruokapäiväkirjan analysointi
  • Henkilökohtainen ravinto-ohjelma
  • Henkilökohtaiset tapaamiset
  • Valmentajan tuki harjoitteluun ja ravintoon
  • Sähköposti- ja puhelin konsultointi

Ja jos kukkaron nyörit ei anna periksi henkilökohtaiselle valmennukselle, mutta apua ja tukea tarvitsisit, niin tutustu vaihtoehtoon Etävalmennus!

Maksuvälineenä Personal Trainer palveluissa käy myös Smartum liikuntasetelit ja Liikunta- ja kulttuurisetelit, sekä Edenred:in virikesetelit. Valmennuspalveluista voit tiedustella tarkemmin puhelimitse tai maililla. Yhteystiedot löydät täältä.