MINÄ

Olen Mikael Mentu 35v. Helsingin Lauttasaaresta ja koulutukseltani:

  • Urheiluhieroja (Koulutettu hieroja)
  • Kuntosaliohjaaja (EHFA / FISAF)
  • Personal Trainer (EHFA / FISAF)

Tavoitteellisesta salitreenaamisesta minulla on jo lähemmäs 20 vuoden kokemus ja erillaista lajikokemusta on todella laajasti. Erityisesti taitoa, voimaa ja kehonhallintaa vaativat lajit ovat olleet mieleeni ja olen myös monipuolisen liikkumisen puolestapuhuja.

Tämän hetken harrastuksia on:

  • Kamppailulajit: Nykyään lähinnä nyrkkeily ja thaiboxin, mutta BJJ:n pariin vähän kaipailen ja taustaa on myös mm. judosta ja wing tsun kung fusta. Nyrkkeily- ja potkutekniikat ovatkin hyvin hallinnassa, joten jos sellaiset jutut kiinnostaa, niin niitten harjoitteluun voidaan myös keskittyä henkilökohtaisessa valmennuksessa.
  • Pyöräily: Hurahdin tänä kesänä erityisesti sinkuloihin (singlespeed) ja sitä kautta nopeuteen ja pyöräilemään matkaa. Aiempaa taustaa on maastopyöräilystä.
  • Kiipeily: Tykkään aika lailla tasapuolisesti kaikista sisäkiipeilyn muodoista: yläköysi, liidaus ja bolderointi.
  • Lihaskuntoharjoittelu: Nykyään oma treenaaminen painottuu Crossfit tyyliseen treenaamiseen ja kehonpainoharjoitteluun.

Ravinto ja lihashuolto ovat myös todella lähellä sydäntä, kuin myös ihmisen optimoitu suorituskyky ja hyvinvointi kaiken kaikkiaan. Alan ammattilaisena pyrin myös pitämään ammattitaitoni ajan tasalla ja tutustumaan aina hyvinvointialan uusiin suuntauksiin. Lisäkouluttautuminen on myös aina mielessä ja suunnitelmissa.

Elämäsi Kuntoon – Hieronta & Valmennus on yritykseni joka sijaitsee Lauttasaaressa, Vattuniemenkatu 9. Yhteydenotot ja tiedustelut voi laittaa puhelimitse, maililla tai facebookissa. Voit toki myös käydä tutustumassa minun facebook-sivuihin osoitteessa: facebook.com/elamasikuntoon.

-M-